Somon DNA
Somon dna; somon hyalüronik acid ve somon balığının sütünden elde edilir. İşlem manual veya tabanca ile yapılan tekniklerle uygulanır. Cildimizin mezo tabakasına uygulanır. Mezo tabakası cildin orta tabakasıdır. (Stratum bazale)
Somon DNA Uygulamasının Faydaları Nelerdir?
Cildi yenileyerek cildin on katı su tutmasına yardımcı olur. Yaşlanma hızını yavaştarak cildin hızlı yenilenmesini sağlar.
Somon DNA Hangi Bölgelere Uygulanabilir?
Somon dna yüz, boyun, dekolte ve el üzerine rahatlıkla uygulanır.
Somon DNA Uygulamasının Süresi ve Aşamaları Nedir?
Cilt temizlenerek anestezik krem sürülür. Uyuştuktan sonra gerek manual gerekse tabanca veya çeşitli cihazlar yardımıyla uygulanır. Genelde 4 veya 8 seans uygulanması önerilerek cildin yapılanmasına yardımcı olur. İşem aralıkları minimum 1 hafta maximum 3 hafta aralıklarla uygulanır.
Somon DNA Uygulaması Kimler İçin Sakıncalıdır?
Somon dna somon balığına alerjisi olanlara, hamilelere, kontrol altına alınmamış diyabet hastalarına, hemofili hastalarına, çoklu ilaç kullanan kalp hastalarına, kanser tedavisi görenler hekimlerine danışmalıdır.
Somon DNA Uygulaması Öncesinde ve Sonrasında Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Somon dna öncesi yapılacak bölgelere solaryum ve sir gibi işlemler yapılmaması önerilir. İşlemden sonra cildin 24 saat su ile temasının önlenmesi gerekmektedir.
Somon DNA Uygulamasının Yan Etkileri Nelerdir?
Hafif ciltte kızarıklıklar olabilir. Bu durum kısa sürede geçer. Günlük hayattan kopmadan yapılabilecek bir işlemdir.