Nets Akademi, İzmir Park Alışveriş Merkezi Kadınlar Kulübü etkinlikleri 5. yılda da sizlerle güzel bir etkinlik gerçekleştirdi.

26 Aralık 2019 tarihinde 5.si düzenlenen İzmir Park Alışveriş Merkezi Kadınlar Kulübü etkinliklerinde bu yıl da Nets Akademi sizlerleydi.

“2020 Makyaj Ve Saç Trendleri” nin konuşulduğu etkinlikte Nets Akademi adına İfade Uzmanı Gönül Arslan ve öğrencileri yeni yılda makyaj trendleri üzerine güzel bir söyleşi gerçekleştirdi. Ardından uygulamalı olarak gelen konuklarımıza makyaj uygulamaları yapıldı. Etkinlikte aynı zamanda makyaj teknikleri ve yapılan hatalar üzerinde durulurken gelen konuklarımızla en son yılbaşı çekilişi gerçekleştirildi. Çekilişler sonunda Özel Nets Polikliniği’nden medical aqua cilt bakımı, karbon peeling, zerona zayıflama uygulamaları ve daha bir çok hediye sevgili konuklarımızın olurken, en çok heyecanlandıran İfade Uzmanı Gönül Arslan ile birebir profesyonel makyaj eğitimi oldu.

Tüm katılımcılara ve her yıl etkinlik yapmaktan mutluluk duyduğumuz İzmir Park Alışveriş Merkezi Kadınlar Kulübü’ne teşekkür ederiz. Başka bir etkinlikte tekrardan görüşmek dileğiyle.